Manchester United’a kırmızı kart şoku! Rashford, Galatasaray maçında yok

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 4’üncü haftasında Manchester United, Kopenhag ile karşı karşıya geldi. İngiliz ekibinde kırmızı kart gören yıldız futbolcu, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Manchester United’a kırmızı kart şoku! Rashford, Galatasaray maçında yok
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.11.2023
A+
A-

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 4’üncü haftasında İngiliz devi Manchester United ile Kopenhag kozlarını paylaştı. Maça etkili başlayan Manchster United 2-0 öne geçmesinin ardından yıldız futbolcusunun kırmızı kart görmesi ile sarsıldı.

RASHFORD OYUNDAN ATILDI

Hojlund’un 3. ve 28. dakikadaki golleriyle öne geçen Manchester United’da 42. dakikada Marcus Rashford, direkt kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı.

GALATASARAY MAÇINDA CEZALI

İkili mücadelede rakibinin ayağına basan İngiliz yıldız, VAR incelemesinin ardından 42. dakikada kırmızı kart gördü. Bu kırmızım kartla birlikte Rashford, Galatasaray ile oyanayacakları Şampiyonlar Ligi maçında cezalı duruma düşmüş oldu.

KOPENHAG GERİ DÖNDÜ

Manchester United’ın kırmızı kart görmesi ile birlikte Kopenhag da müthiş bir geri dönüşe imza attı. İlk yarı bitmeden 45. dakikada Elyounoussi ve 45+9. dakikada Gonçalves’in golleriyle Danimarka ekibi maça dengeyi getirdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.