AKP’nin Tahsin Paşa’sı

Partiyi karıştırdı

AKP’nin Tahsin Paşa’sı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.04.2023
A+
A-

Abdulhamit dizisinin Tahsin Paşa’sı, AKP’den Manisa 1. sıra milletvekili adayı olan Bahadır Yenişehirlioğlu’nun, milletvekili adayları ve partili yöneticilerin katıldığı bir toplantıdaki sözleri parti içinde tepkilere sebep oldu.

AKP Manisa İl Başkanı Salih Hızlı başta olmak üzere, AKP’nin Manisa milletvekili adaylarının tamamının katıldığı toplantıda birinci sıra milletvekili adayı Bahadır Yenişehirlioğlu’nun tavrı toplantıya damgasını vurdu.

Edinilen bilgilere göre AKP’li Yenişehirlioğlu toplantıya katılan diğer milletvekili adaylarına sitem etti.

Yenişehirlioğlu’nun bu sitemini “Ben 1. Sıraya beyefendinin talimatlarıyla aday oldum. Ancak adaylığım ilan edildiği gün hiç biriniz beni aramadı.” ifadeleriyle dile getirdiği ileri sürüldü.

“SEÇİM ÇALIŞMALARINA ÇOK KATILMAYACAĞIM”

AKP’nin oyuncu milletvekili adayı Yenişehirlioğlu’nun söz konusu toplantının sonunda da setleri ve yaptığı anlaşmaları nedeniyle Manisa’daki seçim çalışmalarına fazla katılamayacağını belirttiği, “Benim uluslararası fanlarım var. Dizi ve imzaladığım sözleşmelerden dolayı seçim çalışmalarına çok katılamayacağım. İl başkanlığımız setlere göre bir program hazırlayacak. Ben sadece Manisa’ya değil Türkiye’ye hitap ediyorum. Ben Türkiye bazında iş yapacağım” şeklindeki ifadeleri kullandığı söyleniyor.

AKP’li Yenişehirlioğlu’nun toplantıda ayrıca uluslararası fanları olduğu gerekçesiyle Manisa’da küçük çaplı toplantılara değil kalabalığın yoğun olduğu toplantılara katılmayı tercih edeceğine yönelik ifadeler de kullandığı iddialar arasında yer aldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.