Panathinaikos’ta Fatih Terim elindeki telefonu fırlattı! Yunan taraftarlardan şoke eden tepki

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Aris maçında çok sinirlendi. Tecrübeli teknik direktör elindeki telefonu fırlattı. Öte yandan Fatih Terim maçın ardından taraftarlar tarafından protesto edildi.

Panathinaikos’ta Fatih Terim elindeki telefonu fırlattı! Yunan taraftarlardan şoke eden tepki
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.04.2024
A+
A-

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu’nun 34’üncü haftasında Panathinaikos ile Aris karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele Aris’in 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu’nda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Panathinaikos’ta Fatih Terim’in maç içerisindeki tepkisi Yunanistan’da gündem oldu. Sport 24’ün haberine göre; Fatih Terim, Aris maçında çok sinirlendi. Tecrübeli teknik direktörün daha sonra elindeki telefonu fırlattığı aktarıldı.

Fatih Terim müsabakanın ardından verdiği flaş röportajda da şampiyonluk yarışında avantaj kaybettiklerini dile getirdi. Fatih Terim maç sonu röportajında, “Büyük bir avantajı kaybettik. Maçta çok erken geriye düştük. Çok üzgünüm. Ligde dev bir avantajı kaybettik” ifadelerini kullandı.

YUHALANDI

Fatih Terim’in flaş röportajı sırasında bir başka olayın daha yaşandığı öğrenildi. SDNA’nın haberine göre; Fatih Terim’i gören bazı Panathinaikos taraftarları ıslıklamalara başladı.

Stadyumdaki bin ile 2 bin kişilik taraftar grubunun, Fatih Terim’in flaş röportaj için yeniden sahaya çıktığı anda yuhalayarak tepki gösterdiği belirtildi. Panathinaikos taraftarlarının şampiyonluk yarışından uzaklaşılmasının baş sorumlusu olarak Fatih Terim’i gördüğü aktarıldı.

Yunanistan Süper Ligi’nde lider AEK’nın PAOK’a 3-2 mağlup olmasının ardından puan farkı 4 olarak kaldı. PAOK ise 1 maç eksiğine rağmen Panathinaikos ile puanını eşitledi.

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu’nda gelecek hafta PAOK deplasmanında sahaya çıkacak. Fatih Terim’in öğrencileri ligin son maçında ise ezeli rakibi Olympiakos’un sahasında puan arayacak.

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu’nda puan durumu şu şekilde:

1 – 75 puan | AEK
2 – 71 puan | Panathinaikos
3 – 71 puan | PAOK*
4 – 70 puan | Olympiakos*
5 – 52 puan | Aris
6 – 35 puan | Lamia

*Olympiakos ve PAOK’un 1 maçı eksik.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.