Yok artık Paul Onuachu! Trabzonspor’u sırtladı

Süper Lig’in 34’üncü haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK’yı 4-2’lik skorla geçti. Bordo-mavililerin yıldızı Paul Onuachu galibiyetin mimarı oldu.

Yok artık Paul Onuachu! Trabzonspor’u sırtladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.04.2024
A+
A-

Trabzonspor, Süper Lig’in 34’üncü haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmada yıldızlaşan Paul Onuachu’nun performansı parmak ısırttı.

Bordo-mavililerde sakatlığını atlatan Paul Onuachu, Gaziantep FK maçında ilk 11’de tercih edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takım Gaziantep FK’nın 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

50’nci dakikada Edin Visca’nın organize geliştirdiği atakta yapılan ortayı Paul Onuachu ağlara gönderdi. Paul Onuachu’nun sert şutunda Nita topa müdahale edemedi.

65’inci dakikada Paul Onuachu ceza sahasında topla buluştuktan sonra yay üzerindeki Enis Bardhi’ye pasını aktardı. Enis Bardhi’nin şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

66’ncı dakikada Edin Visca, sağ kanatta ceza sahasının önünden yerden pasını aktardı. Paul Onuachu, kalesini terk eden Nita’yı da çalımladı. Nijeryalı forvet daha sonra ağları havalandırma başarısı gösterdi.

68’inci dakikada Trrezeguet sol çaprazda ortasını yaptı, Paul Onuachu göğsünü kullandı ve topu önüne aldı. Paul Onuachu’nun şutunda top ağlarla buluştu.

16’NCI GOL KATKISI

Trabzonspor’un yıldızı Paul Onuachu, Gaziantep FK maçındaki performansıyla bu sezon Trabzonspor’da 16’ncı gol katkısını sağladı. Nijeryalı forvet bu süreçte 12 gol ile 4 asist üretti.

Southampton’dan kiralanan Paul Onuachu’nun Trabzonspor’la olan anlaşması sezon sonunda bitecek. Tecrübeli golcünün güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.