Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darp edilen öğretmene ‘geçmiş olsun’ telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer’de öğrenci velisi tarafından darp eden öğretmeni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darp edilen öğretmene ‘geçmiş olsun’ telefonu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.04.2024
A+
A-

İstanbul’da Maslak Mahallesi Büyükdere Caddesi’ndeki Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’nda öğretmen N.Ö, sınıfta disiplinsizlik yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyararak yerini değiştirmişti.

Bunun üzerine okula gelen öğrenci velisi A.Ç., koridorda gördüğü öğretmen N.Ö.’ye aniden yumruk atmıştı.

Hastaneden darp raporu alan öğretmen N.Ö., karakola giderek saldırgandan şikayetçi olmuştu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelinin, İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandığını duyurmuştu.

ERDOĞAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer’deki Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulunda bir veli tarafından darbedilen Necla öğretmen ile telefonda görüştü.

Olayla ilgili bilgi alan Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

ERDOĞAN’DAN AKARYAKIT İSTASYONU ZİYARETİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’da bulunan bir akaryakıt istasyonuna uğrayarak çalışanlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darp edilen öğretmene 'geçmiş olsun' telefonu

Erdoğan öğle saatlerinde Kısıklı’da bulunan konutundan çıktı. Vahdettin Köşkü’ne ilerleyen Erdoğan’ın konvoyu Kirazlıtepe mahallesinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna uğradı. Erdoğan makam aracından inerek çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet etti. Erdoğan vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi. Bir süre burada kalan Erdoğan daha sonra Vahdettin Köşkü’ne hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan güzergahı boyunca çocuklara da oyuncak hediye etti.

 

Görüntü dökümü:

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.