Fenerbahçe’den Lyon’a İsmail Yüksek cevabı! İşte istenen bonservis

Transfer dönemine Bonucci ve Krunic hamleleri ile hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe’de çalışmalar devam ediyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertlilerde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Çağlar Söyüncü transferinin durumuna değinen Senad Ok, İsmail Yüksek’e gelen teklifi de duyurdu.

Fenerbahçe’den Lyon’a İsmail Yüksek cevabı! İşte istenen bonservis
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-

Fenerbahçe’de transfer gündemi yeniden hareketlendi. Kadrosunu Leonardo Bonucci ve Rade Krunic’le güçlendiren sarı-lacivertlilerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da Skorer Instagram canlı yayınında sarı-lacivertlilerde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Çağlar Söyüncü transferinin son durumuna değinen Senad Ok, İsmail Yüksek’te yaşanan süreci de anlattı.

Senad Ok’un açıklamaları şu şekilde: 

ÇAĞLAR TRANSFERİNİN KIRILMA NOKTASI

“Çağlar transferi hep zordu. Öncelik olarak Avrupa’da devam etmek istiyordu. Fenerbahçe öncelik olarak bunu çözdü. Fulham, Porto vs. onu istedi. Fenerbahçe, Çağlar’ı Türkiye’ye gelmeye ikna etti. 1.5 yıldır top oynamıyor ve biraz daha oynamazsa büyük kayıp yaşayacağını anladı. Fenerbahçe’nin eli güçlendi. Olayın kırılma noktası Çağlar’ın Fenerbahçe’ye tamam demesi.”

Fenerbahçe'den Lyon'a İsmail Yüksek cevabı! İşte istenen bonservis

‘GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR’

“Fenerbahçe’nin ısrarı ve görüşmeleri sürüyor. Selahattin Baki orada, bu transferin gerçekleşme ihtimali doğdu. Bonucci geldiği için Fenerbahçe’nin Çağlar’ı bekleme şansı var. Zor bir transferdi ama son bir iki günde olumlu olma ihtimali doğdu. Fulham bonservis veriyor, Fenerbahçe ise kiralık diyor.”

“Atletico Madrid henüz bir karar vermemişti, oyuncu tarafı Fenerbahçe’de ısrar ettiği için diğer taraflara gönderme şansı az. Elindeki oyuncunun değer kaybetmemesi için oynayacağı bir yere gönderilmesi gerekiyor. Alabileceği en yüksek fiyatı bulmaya çalışıyor Atletico.”

TRANSFER PLANI DEĞİŞTİ

“Daha önceki planda kanat forvet de vardı. Ancak bir stoper daha istiyor Fenerbahçe. Umut gittiği için 3. golcü arayışı var. Kanat forvet 3. golcüye evrilmiş durumda ve yerli bir arayış var. Batshuayi için bir B planı da hazırlanıyor ne olur olmaz diye.”

LYON’UN TEKLİFİ

“İsmail Yüksek’e sadece Fransa değil Almanya’dan da teklifler var. Bu teklifler Hırvatistan maçı sonrası gelmeye başlamış. Lyon, 12 milyon euroluk bir teklif yapılabileceğini iletti sözlü olarak. Fenerbahçe pek sıcak bakmadı buna.”

Fenerbahçe'den Lyon'a İsmail Yüksek cevabı! İşte istenen bonservis

‘İSMAİL TEKLİFE SICAK BAKABİLİR’

“Yazılı olarak olmasa bile Lyon haricinde ilgilenen kulüpler de var. Fenerbahçe şu anda bunlara sıcak değil. 15-18 milyon euro arası bir bonservis olursa düşünülebilir. İsmail’in de gelen kulübe göre teklife sıcak bakabileceğini öğrendim.”

RYAN KENT’İN SON DURUMU

“Kent ile ilgili bazı şeyler var. Kent’in iyi bir sözleşmesi var. Onu aldığında birçok kulübü ekarte ederek almıştı Fenerbahçe. Championship’e gitmeye çok sıcak bakmıyor. İyi maaşı olması ve gideceği kulübün daha yüksek bir ligde olmasını istediği için henüz bir ayrılık olmadı.”

KRUNİC İLK 11’E

“Krunic ilk 11’de oynatmayı planlıyor İsmail Kartal. Yüzde 70 olarak hazır geldiğini söylemişti. Bunun çok problem olacağını düşünmüyorum. Çağlar da gelirse. Livakovic, Bonucci, Çağlar ve Krunic’li bir sistem olacağını düşünüyorum.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.