Beşiktaş’ta yeni transfer geldiği gibi gidiyor! ‘Ben nasıl bir yere geldim’

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk yarışında geride kalan Beşiktaş’ta gündem transfere çevrildi. Gazeteci Serdar Sarıdağ canlı yayında siyah-beyazlı takımdan ayrılacak ismi açıkladı. Öte yandan Kartal’ın gündemine gelen dünya yıldızıyla ilgili bilgi veren Sarıdağ, milli yıldızın da gündeme alındığını belirtti.

Beşiktaş’ta yeni transfer geldiği gibi gidiyor! ‘Ben nasıl bir yere geldim’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.11.2023
A+
A-

Süper Lig’de Rıza Çalımbay ile başarı hedefleyen Beşiktaş’ın gündemini gazeteci Serdar Sarıdağ, Nergis Aşkın’a canlı yayında değerlendirdi. Kartal’ın gündemine gelen dünya yıldızıyla ilgili bilgi veren Sarıdağ, milli yıldızın da gündeme alındığını belirtti.

ABOUBAKAR TAKTİK İDMANDA 11’DE DEĞİLDİ
Bir an önce 2023’e girilse de transfer sezonu başlasa. Beşiktaş için de seçim yapılıp sona erse önünü görse. Aboubakar son taktik antrenmanda 11’de değildi. O yüzden muhtemeli böyle söyledi. Hamle oyuncusu olma ihtimali var.

TRANSFER DÖNEMİNE TEK HANELİ FARK İLE GİRİLMELİ
Beşiktaş için bu sezon için kolay maç yok. Travmatik bir yaz sezonu ve maç performansı geçirdi. Beşiktaş için böyle ortamda tam kadro bile olsa kolay maç olmuyor. Çıkış yapması gereken maçlar var. Galibiyet serisi gerekiyor. Beşiktaş tek haneli puan farkı ile transfer dönemine girmesi gerekiyor. Elden oyuncu çıkarmak da önemli. Kontenjan azaltılacak. Bazısı belki dondurulacak bazı kiralık gönderilecek.

ONANA ‘BEN NASIL BİR YERE GELDİM?’ DER
İlk ayrılan Onana olur. Ona sorsanız ‘ben nasıl bir yere geldim?’ der. Isco için Beşiktaş adına bir hareketlilik var.

Beşiktaş'ta yeni transfer geldiği gibi gidiyor! 'Ben nasıl bir yere geldim'

ISCO KULAĞIMA GELDİ
Hangi aday bilmiyorum onun devre arasında veya sezon sonu için düşünüldüğü görülüyor. Devre arasında alınan oyuncuların direkt 11’de oynaması gerektiğini düşünüyorum. Beşiktaş bu sezonu değil diğer sezonu da kaybeder yoksa. Talisca ismi varsa önce o olur. Isco ile kimse oturmaz o listedeyken.

BAILLY ÇAY İÇERKEN BİLE BOYNU TUTULABİLİR’
Amartay sağlam. Bailly çay içerken bile boynu tutulabilir. Bailly sakatlandığında haber olmuyor iyileştiğinde haber oluyor.

‘BIRAKALIM GHEZZAL GALATASARAY’A GİTSİN’
Yıllar önce Beşiktaş yönetiminde ‘Bırakalım Ghezzal Galatasaray’a gitsin’ denmişti. ‘Biz taraftara ne deriz?’ diye geri duruldu. Şimdi bu olsa Galatasaray uğraşacaktı Ghezzal ile. O zaman ayrılık olmalıydı. Bu sezon devre arasında gitse ne olur ki? En fazla kontenjan açılır. Daha öncesinde gitmeliydi.

ABOUBAKAR 6 MİLYON EUROYA SERBEST KALIR
Aboubakar 6 milyon euro serbest kalma maddesi var. Daha iyi teklif gelebilir Aboubakar için özellikle Arap ülkelerinden.

YUSUF SARI BEŞİKTAŞ’IN GÜNDEMİNDE
Yusuf Sarı Beşiktaş’ın gündeminde olan isimlerden biri. Transferi çok iyi olur.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.