Üniforması tabuta serildi! Kazada can veren pilota acı veda

İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Pilot Oğuzhan Dağ, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde pilot üniforması ile son yolculuğuna uğurlandı.

Üniforması tabuta serildi! Kazada can veren pilota acı veda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.12.2023
A+
A-

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde bulunan Akıncı SİHA’nın uçuş ekibinde yer alan ve hayali olan havayolu pilotu olmak için Türk Hava Yollarına giren Oğuzhan Dağ, İstanbul Çatalca’da Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Mersinli arkadaşı Ekin Güneş ile birlikte hayatını kaybetti.

SON UÇUŞ EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

Son uçuş eğitimlerini tam başarı ile tamamlayarak, Türk Hava Yollarının pilot kadrosuna giren Oğuzhan Dağ, memleketi Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Küpler köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

TABUTUNUN ÜZERİNE ÜNİFORMASI KONULDU

Pilot üniforması tabut üzerine koyulan Oğuzhan Dağ’ın cenazesine Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, pilot arkadaşları ve yüzlerce kişi katılım sağladı.

NE OLMUŞTU?

Kaza dün Arnavutköy Kuzey Marmara Otoyolu’nda 02.00 sıralarında meydana gelmişti. THY’de görevli pilotlar Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş ve Ersal Erdal uçuşlarının olmadığı gün aynı araçla Çatalca istikametine ilerliyordu. Ersal Erdal’ın kullandığı araç bir kamyona arkadan çarparak savruldu. Takla attığı da belirtilen araçtaki pilotlar Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ersal Erdal tedavisinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Yaralı olarak kurtulan sürücü Erdal’ın tutuklandığı öğrenildi

Kazada hayatını kaybeden diğer pilot Ekin Güneş’in cenazesi ise Mersin’de son yolculuğuna uğurlanacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.