Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ordu’da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ordu’da önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.02.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Ordu’ya mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında şahsıma verdiği yüzde 62’yi aşan, Meclis’te Cumhur İttifakı’na yüzde 61’in üzerindeki desteği için şükranlarımı sunuyorum. Ülkeye eser kazandırma ve millete hizmet etme yolunda girdiğimiz her mücadelede yanımızda yer alan Ordu safını bir kez daha göstermiştir.

Dün Ordu’yla aramıza kimseyi sokmadık. Bugün de aramıza kimseyi sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlar bunlara yer vermeyin. Biz aramıza tefrika sokmaya çalışanlarla yürümedik. Ordu’nun siyasi hokkabazlıklara değil esere, hizmete ihtiyacı var. Bu ülkenin her bireyi istediği partide siyaset yapma hakkına sahip. Bizim sadece şu anda Cumhur İttifakımız var, AK Partimiz var.

Siyasetin namusu var. Adayı olduğun partiye sadakat göstermen gerekir. Biz yola çıktıklarımızla yolumuza devam ederiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı, Ordu’yu Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinin örnek şehri yapmak için 31 Mart’a hazır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.