Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray’da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.03.2024
A+
A-

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları: Sen ne güzel ne vefalı ne mert bir şehirsin Aksaray. Seni dünya gözü ile görenler kalp gözü ile görenler ayrı sever Aksaray. Her gelişimizde bu eşsiz şehre kalbimizi bırakıyoruzÖnümüzdeki pazar günü sandıkları patlatıyoruz değil mi? Aksaray rekoru da kıracak. Aksaray’ın bize olan sevgisinden şüphemiz yok. 

BİZE DURMAK YOK

Geçtiğimiz yılki 14-28 Mayıs seçimlerinden de coşkunuzu sandığa yansıttınız. Maşallah Aksaray aslan gibi kükreyerek dost gönüllere huzur düşmanlara da korku verdi. Yanımızda yer aldığınız için Aksaray’a teşekkür ediyorum. Sizler yanımızda olduğumuz müddetçe bizde durmak duraksamak yok. Biz de milletimize sözümüzü hep yerine getirdik. Bundan sonra da yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Gece gündüz çalışıyoruz. Pekçok alanda önemli gelişmeler alıyoruz. Her dönemde olduğu gibi bu dönemde de birçok sıkııntıyla karşılaşıyoruz. Bölgemizdeki yaşanan gerilimlerin ülkemize etkilerini omuzluyoruz.

ENFLASYONUN DÜŞMESİYLE ELİMİZ RAHATLAYACAK

Tüm emeklilerimize bir defaya mahsus 5 bin lira ödeme yaptık. YıLbaşında emeklilerimiz ve çalışanlarımızın maaşlarını yüzde 50 artırdık. Banka promosyon ödemelerini 8-12 bin lira arasında yükselttik. İnşallah yılın ikinci yarısından itiraben enflasyonun düşmesiyle elimiz biraz daha rahatlayacak. Çünkü yüksek enflasyonda dipsiz kuyu misali ne verirsek gidiyor. 

BU OYUNU BOZACAĞIZ

Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz. Gelip geçici sıkıntıları asırlık hedeflerin önüne koyarak milletimizle aramızı açabileceklerini sanıyorlar. Bu oyunu hep beraber bozacağız.

ALANDA 35 BİN KİŞİ VAR

Şu an alanda 35 bin kişi var. Aksaray’a da bu yakışır. Zaten Aksaray bunun dışında kabul etmez.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.