Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap ediyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları: Bugün adı gibi Aydın, cesur efeleriyle dünyaya nam salmış Aydın’da sizlerle olmak mutluluk duyuyorum. İnşallah 31 Mart’ta Aydın’dan büyükşehir ve ilçeleriyle müjdeli haberler bekliyoruz. Az önce sordum meydanda katılım ne durumda. 52 bin. Bu ne demektir? 31 Mart’ta sandıkları patlatmaya hazırlanıyoruz.
 
BU ŞEHİR ADNAN MENDERES’İN EMANETİ

Bu şehir yeter söz milletin diyerek Türk demokrasisine adını altın harflerle yazdıran şehit Adnan Menderes’in emanetidir. Adnan Menderes, ülkesine ve milletine yaptığı hizmetlerin bedelini canını dar ağacında vererek ödedi. Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma yolculuğu her darbede her cunta girişiminde her siyasi ve ekonomik krizde, her sosyal kargaşada ne yazık ki kesintiye uğradı. Bu defa durum farklı kendi iç meselelerimizle uğraşırken bizimle aynı seviyede olan ülkeler aldı başını gitti.

UTANÇ VERİCİ SAYFALARDAN BİRİ

Ülkemizin darbeler halkalarından biri de 28 Şubat postmodern darbesiydi. Ülkemizin utanç verici sayfalarından biridir. Menderes’i hoyratça daraağcına gönderen zihniyet, 28 Şubat’ta daha incelikli metodlar kullandı. Zihniyet aynı zihniyetti. Dönemin cuntacıları 28 Şubat’ın 1000 yıl süreceğini söylemişti. 28 Şubat’ta kılık kıyafetinden dolayı kadınların okuma hakkı gasp edildi. Allah bir daha bu ülkeyi bu faşist zihniyetin eline düşürmesin diyoruz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.