Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi’nde açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.11.2023
A+
A-

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:  Saygıdeğer başkanlar, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Dönem başkanlığını devralan Özbekistan Cumhurbaşkanı’na misafirperverliği için şükranlarımı sunuyorum.

FİLİSTİN BAYRAĞINA TAHAMMÜL EDEMİYORLAR

Sürekli insan hak ve hürriyetlerinden demokrasiden bahseden Batılı ülkeler İsrail’in bu katliamlarını uzaktan seyrediyor. Bırakın çocuk katillerini eleştirmeyi ateşkes çağrısı yapamayacak kadar acziyet içerisindeler. Filistin bayrağına dahi tahammül edemiyorlar.

BİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEMİZ GEREKİYOR

Gelişmeler, Müslümanlar olarak birliğimizi güçlendirmemiz gerektiğini bizlere bir kez daha göstermektedir. Diplomatik girişimlerimizi sürdürüyoruz. Eşimin himayesinde 15 Kasım tarihinde İstanbul’da Devlet ve Hükümet Bakanları’nın eşlerinin katılımıyla uluslararası bir toplantı gerçekleştirilecek. Gazze’deki kardeşlerimiz için güçlü bir dayanışma gerçekleştirilecek.

DİPLOMATİK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Müslümanlar olarak birliğimizi güçlendirmeliyiz. Çatışmaların önlenmesi için diplomatik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar 230 tonu aşan insani yardım malzemesini sevk ettik. Akan kanın durması için sergileyeceğimiz tavır çok önemli. Birlikte sesimizin yükseltilmesi çok ama çok kıymetli.

SESİMİZİ BUGÜN ÇIKARTMAYACAKSAK, NE ZAMAN YÜKSELTECEĞİZ?

Dünya sessiz. Burada özellikle hep birlikte Müslümanlar olarak sesimizi bugün çıkartmayacaksak, ne zaman yükselteceğiz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.