OYUNCU FIRAT ŞAHİN

FIRAT ŞAHİN KİMDİR..

OYUNCU FIRAT ŞAHİN
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2023
A+
A-

 

Fırat Şahin: Türk Reklam, Sinema ve Dizi Oyuncusunun Başarı Dolu Kariyeri

İstanbul’un 1 Ocak 1981 doğumlu olan yetenekli oyuncusu Fırat Şahin, Türk televizyon ve sinema sektörünün önemli isimlerinden biridir. Siirt kökenli olan Fırat Şahin, sanat hayatına İstanbul’da reklam, sinema ve dizi oyuncusu olarak başlamıştır. Aynı zamanda program ve radyo sunuculuğu gibi farklı alanlarda da başarılı çalışmalara imza atmıştır.

Oyunculuk tutkusunu profesyonel bir seviyeye taşımak adına 2007 yılında usta sanatçı Ayla Algan ile tanışmış ve Ekol Drama Evi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimine ise ünlü tiyatrocu Müjdat Gezen ile devam ederek sanat camiasında kendine özel bir yer edinmiştir.

Fırat Şahin’in ilk oyunculuk deneyimi, Canlı Hayat adlı yapımda elde ettiği bir rol ile gerçekleşmiştir. Bu başlangıç onun için oyunculuk kariyerinde önemli bir adım olmuştur. Ardından birçok dizi ve sinema filminde başarılı performanslarıyla dikkatleri çekmiştir.

Oyunculuğuna 2011 yılında katıldığı Delta FM’de “Fırat’la Aşk Sahnesi” programını sunarak devam eden Fırat Şahin, aynı zamanda pek çok önemli projede rol almıştır.

Ayrıca, Fırat Şahin, şimdilerde sma hastalığını konu alan uzun metrajlı bir sinema filmi senaryosunu kaleme almıştır bu çalışmanın konsept danışmanı pediatrik nöroloji uzmanı olan haluk topaloglu Dur 

Bu uzun metrajlı sınama filmi dünyada sma hastalığı ile ilgili ilk film olma özelliği olan projeyi cok hassas ve yoğun bir araştırma sonucu ortaya çıktığını ve yakın zamanda set diyecekleri gün için hazırlık yapamaya başlamıştır

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.