Olay iddia! Fenerbahçe Beko’da Dimitris Itoudis ile yollar ayrılıyor

EuroLeague’de alınan kötü sonuçların ardından son olarak Basketbol Süper Ligi’nde de Anadolu Efes’e mağlup olan Fenerbahçe için olay bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar…

Olay iddia! Fenerbahçe Beko’da Dimitris Itoudis ile yollar ayrılıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.12.2023
A+
A-

EuroLeague’in ardından son olarak Basketbol Süper Ligi’nde Anadolu Efes’e de yenilen ve aldığı kötü sonuçlardan dolayı kötü günler geçiren Fenerbahçe Beko için flaş bir iddia ortaya atıldı.

YOLLAR AYRILIYOR

SDNA’da yer alan habere göre Fenerbahçe Beko, alınan kötü sonuçlar sonrası başantrenör Dimitris Itoudis ile yollarını ayrımaya hazırlanıyor.

ANADOLU EFES YENİLGİSİ BARDAĞI TAŞIRDI

Haberin detaylarında ise Anadolu Efes karşısında alınan yenilginin Fenerbahçe yönetimi için bardağı taşıran son damla oldu ve tecrübeli koç ile yolların ayrılmasına karar verildiği belirtildi.

Olay iddia! Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis ile yollar ayrılıyor

UZUN ZAMANDIR ELEŞTİRİLER VARDI

Bu sezon beklentilerin altında sonuçlar alınmaya devam etmesi nedeniyle Dimitris Itoudis eleştirilerin hedefinde yer alıyordu.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Bu sezon EuroLeague’de çıktığı son yedi maçın altını kaybeden Fenerbahçe, altı galibiyet ve yedi yenilgiyle ligin 12. sırasında yer alıyor. Basketbol Süper Ligi’nde ise sarı-lacivertli ekip, son olarak deplasmanda Anadolu Efes‘e mağlup oldu.

ŞAMPİYONLUK YAŞAYAMADI

2022 yazında takımın başına getirilen Dimitris Itoudis, şu ana dek geçirdiği iki sezonda Fenerbahçe’de şampiyonluk sevinci yaşayamadı.

Geçtiğimiz sezon EuroLeague’de Playoff’lara kalan sarı-lacivertli ekip, Final Four biletini alamamıştı. Basketbol Süper Ligi’nde ise yarı finalde Anadolu Efes‘e elenmişti.

İLK ADAY BELLİ OLDU 

Sportando’dan Alessandro Luigi Maggi’nin haberine göre ise Dimitris Itoudis sonrası Fenerbahçe Beko’da ilk aday Andrea Trinchieri.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.