İstanbul’da Büyük Filistin Mitingi! Gözler Erdoğan’da

İsrail’in Gazze’de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bugün Büyük Filistin Mitingi düzenlenecek.

İstanbul’da Büyük Filistin Mitingi! Gözler Erdoğan’da
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek “Büyük Filistin Mitingi”ne katılmak isteyen vatandaşlar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne giriş yapmak için toplanmaya başladı.

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek Büyük Filistin Mitingi’ni dakika dakika aktarıyoruz…

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi! Gözler Erdoğan'da

11:4928 Ekim 2023ALANDA KURULUMLAR TAMAMLANDI

Miting için giriş ve çıkış noktalarında ile havalimanı çevresinde polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Miting alanı girişinde vatandaşlar üst ve çanta aramasının ardından içeri girebilecek. Alana platform kurulumları tamamlandı.

Sahnedeki dev ekranların yanı sıra alan içerisinde çok sayıda ekran konuldu. Basın mensupları içinde yayın yapabilmeleri için platform hazırlandı. Miting için vatandaşların saat 12.00 sıralarında alana alınması bekleniyor. Mitingin ise saat 15.00 sıralarında başlaması öngörülüyor.

11:4728 Ekim 2023ERDOĞAN: BU CİNNET HALİNDEN ÇIKIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşları İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bugün düzenlenecek “Büyük Filistin Mitingi’ne davet etti.

Erdoğan, “Gazze’ye yönelik sürekli artan ve dün gece yoğunlaşan İsrail bombardımanları yine kadınları, çocukları, masum sivilleri hedef almış, yaşanan insani krizi derinleştirmiştir. İsrail derhâl bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır. Tüm kardeşlerimi bugün, bu çağrılarımızı daha güçlü yapacağımız, İsrail zulmü karşısında Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağımız Büyük Filistin Mitingi’ne, İstanbul Atatürk Havalimanı’na davet ediyorum.” dedi.

11:4528 Ekim 2023BÖLGE LİDERLERİNE DAVET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Filistin Mitingi için savaşın yaşandığı bölgedeki ülkelerin devlet başkanlarına da özel davet gönderdi. Suudi Arabistan Veliahtı Muhammed bin Selman, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es Sisi, Ürdün Kralı 2. Abdullah, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Libya ve Lübnan’a devlet başkanları düzeyinde davet gönderildi.

Mitinge MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcı ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önemli mesajlar vermesi beklenen mitingte, parti bayrağı ve flama kullanılmayacak.

11:4028 Ekim 2023ÜCRETSİZ SEFERLER

100’üncü yıl kutlamaları ve Büyük Filistin Mitingi dolayısıyla hafta sonu İstanbul’da ulaşım araçları ücretsiz olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Büyük Filistin Mitingi için Gayrettepe- İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray seyahatleri’nin ücretsiz olacağını, Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İZBAN banliyö tren seferlerinin de yine ücretsiz yapılacağını bildirdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.