Djimon Hounsou’dan açıklama! ‘Gladyatör 2’de rol alacak mı?

2000 yılında 103 milyon dolar bütçeyle çekilen ‘Gladiator’ (Gladyatör) filmi, 503 milyon dolar hasılat elde etti. IMDB’nin ‘En İyi 250 Film’ listesinde 36’ncı sırada yer alan, Russell Crowe’lu kült yapımın devam halkasında yer alıp almayacağı merak konusu olan Djimon Hounsou’dan açıklama geldi.

Djimon Hounsou’dan açıklama! ‘Gladyatör 2’de rol alacak mı?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.12.2023
A+
A-

Oscar’da 12 dalda aday aday gösterilip, ‘En İyi Film’ de dahil olmak üzere beş ödüle layık görülen Gladyatör’ün ikinci filmi, Ridley Scott imzası ile 22 Kasım’da sinema izleyicisiyle buluşacak.

YENİ BAŞROL PAUL MESCAL

Çekimleri geçtiğimiz ayında haziran ayında Fas’ta başlayan devam filminde Paul Mescal (27), ‘Lucilla’nın (Connie Nielsen) oğlu ‘Lucius’ rolüyle başrolde yer alacak.Djimon Hounsou'dan açıklama! 'Gladyatör 2'de rol alacak mı?

Denzel Washington, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Joseph Quinn ve Derek Jacobi’nin kadrosunda yer aldığı Gladyatör 2’de yer alıp almayacağı merak edilen Djimon Hounsou, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.Djimon Hounsou'dan açıklama! 'Gladyatör 2'de rol alacak mı?

“KOŞULLAR FARKLI BİR ŞEY OLMASINI GEREKTİRDİ”

Gladyatör’ün ilk filminde hayatta kalan karakterlerden olan ‘Juba’yı canlandıran 59 yaşındaki ABD’li aktör, devam filminde kamera karşısına geçmeyeceğini duyurdu.

Dürüst olmak gerekirse, hayır. Bu olayın ortaya çıkış şekli tamamen kazaydı. Ben de filmin bir parçası olacaktım. Koşullar farklı bir şey olmasını gerektirdi.

Djimon Hounsou'dan açıklama! 'Gladyatör 2'de rol alacak mı?

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.