Beşiktaş’a Jean Onana müjdesi! Transfer için anlaşma sağlandı

Beşiktaş’ta sezon başında transfer edilen Jean Onana konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Kamerunlu orta sahanın, Avrupa devine transferi konusunda anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Beşiktaş’a Jean Onana müjdesi! Transfer için anlaşma sağlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.01.2024
A+
A-

Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Jean Onana’nın ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı öne sürüldü.

Fabrizio Romano’nun haberine göre; Fransa Ligue 1 devlerinden Marsilya, Jean Onana transferi için harekete geçti. Marsilya’nın 23 yaşındaki orta sahanın transferi konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Ligue 1 ekibinin, Kamerunlu orta sahayı kiralık olarak kadrosuna katacağı vurgulandı. Beşiktaş ile Marsilya arasındaki sözleşmede satın alma opsiyonu maddesinin de yer alacağı belirtildi.

Jean Onana ile görüşmelerin son aşamada olduğu, pürüzlerin giderilmesi sonrası imzaların atılacağı vurgulandı. Kamerunlu futbolcunun Marsilya ile görüşmelere başladığı kaydedildi.

Jean Onana, Beşiktaş formasıyla bu sezon 10 maça çıktı. Kamerunlu orta saha bu süreçte 1 asist üretti. Beşiktaş, sezon başında Jean Onana’yı 4 milyon euro bedelle renklerine bağladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.