Düğün alışverişinden dönüyorlardı! Nişanlı çiftin feci ölümü

Düğün alışverişinden dönen nişanlı çift kazada hayatını kaybetti. TIR’a arkadan çarpan otomobil paramparça olurken olay yerinden ilk görüntüler de geldi.

Düğün alışverişinden dönüyorlardı! Nişanlı çiftin feci ölümü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

Bursa’da nişanlı çift düğün alışverişinden dönerken içinde bulundukları lüks otomobilin TIR’a arkadan çarpması sonucu hayatlarını kaybettiler.

Kaza, Bursa-İzmir yolu Nilüfer ilçesi Başköy yakınlarında saat 04.30 sıralarında meydana geldi.

Yasin Altınkaynak (27) idaresindeki 16 YA 165 plakalı lüks otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önünde seyir halinde olan Y.A yönetimindeki 45 ADU 021 çekici plakalı TIR’a çarptı.

Kazada sürücü Yasin Altınkaynak ve yolcu konumunda bulunan nişanlısı Betül Şalvarcıoğlu dorsede sıkışarak hayatını kaybetti. Düğün hazırlığı yapan çiftin düğün alışverişinden döndüğü öğrenildi.

Jandarma ve bölge trafik ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı. (İHA)

Düğün alışverişinden dönüyorlardı! Nişanlı çiftin feci ölümü

İZMİR’DE MATEMATİK ÖĞRETMENİNİN KAHREDEN ÖLÜMÜ

İzmir’de bir dershanede matematik öğretmenliği yapan Ahmet Mustafa Yıldırım, motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Olayı öğrenen öğretmenin kız arkadaşı sinir krizi geçirdi.

Düğün alışverişinden dönüyorlardı! Nişanlı çiftin feci ölümü

Kız arkadaşı ile buluştuktan sonra evine gitmek için yola çıkan Ahmet Mustafa Yıldırım’ın kontrolünü kaybettiği 06 DIE 097 plakalı motosiklet, refüje çarptı.

YOLA SAVRULDU

Yıldırım yola savrulurken, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yıldırım’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

KIZ ARKADAŞI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ahmet Mustafa Yıldırım’ın kaza yaptığını öğrenip gelen kız arkadaşı, sinir krizi geçirdi. Yıldırım’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Matematik öğretmeni olan Ahmet Mustafa Yıldırım’ın, bir dershanede görev yaptığı belirtildi. (Halil İbrahim KARABIYIK/DHA)

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.