Emre Belözoğlu çılgına döndü! Hakeme sert tepki

Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü’nü konuk etti. Heyecan dolu maçın ilk yarısında Başkent ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu, oyuncusuna verilen sarı kart kararından sonra adeta çılgına döndü. Tecrübeli teknik adam, hakeme çok sert bir tepkide bulundu.

Emre Belözoğlu çılgına döndü! Hakeme sert tepki
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası’nda Yarı Final rövanş maçında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Kritik maçın 23. dakikasında Başkent ekibinin teknik patronu Emre Belözoğlu, verilen karar sonrası adeta çılgına döndü.

TRİBÜNLER DOLDU

Ligde şampiyonluk yarışının oldukça uzağında kalan siyah-beyazlılarda, taraftar MKE Ankaragücü karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı.

Lig karşılaşmalarında tribünlerde büyük boşluklar gözlenirken, kupadaki önemli mücadelede tribünler tamamıyla doldu. Öte yandan konuk ekip taraftarları karşılaşmaya alınmazken, deplasmanda tribününün biletleri de Beşiktaş taraftarları için satışa çıktı.

Emre Belözoğlu çılgına döndü! Hakeme sert tepki

EMRE BELÖZOĞLU’NDAN 4 DEĞİŞİKLİK

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Alanyaspor ile 1-1 berabere kalınan Alanyaspor maçının 11’inde 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Belözoğlu; Bahadır Öztürk, Atakan Çankaya, Pedrinho ve Sowe’un yerine Ertaç Özbir, Mert Çetin, Tolga Ciğerci ve Bajic’i sahaya sürdü.

MKE Ankaragücü, şu 11 ile sahada yer aldı:

“Ertaç Özbir – Kitsiou, Radakovic, Mert Çetin, Mujakic, Tolga Ciğerci, Bassogog, Flips, Efkan Bekiroğlu, Chatzigiovanis, Bajic.”

Emre Belözoğlu çılgına döndü! Hakeme sert tepki

ADETA ÇILGINA DÖNDÜ

Karşılaşmanın 23. dakikasında Ankaragücü’nde Bajic, rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Teknik direktör Emre Belözoğlu bu kararı beğenmedi ve hakeme sert bir tepki gösterdi. Hakem Zorbay Küçük, saha kenarında adeta çılgına dönen Belözoğlu’na da sarı kart gösterdi.

Emre Belözoğlu çılgına döndü! Hakeme sert tepki

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.