Joanna Wolosz’dan Fenerbahçe Opet cevabı! ‘Bizim için tokat gibiydi’

Imoco Volley Conegliano’nun yıldızı Joanna Wolosz, CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki performanslarını değerlendirdi.

Joanna Wolosz’dan Fenerbahçe Opet cevabı! ‘Bizim için tokat gibiydi’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

Polonya Milli Takımı ve Imoco Volley Conegliano’nun tecrübeli smaçörü Joanna Wolosz açıklamalarda bulundu. CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki dev heyecanı değerlendiren Joanna Wolosz çarpıcı ifadeler kullandı.

Joanna Wolosz; CEV Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynayan takımların aynı seviyede olduğunu dile getirdi:

“İki Türk takımı İtalya’da Şampiyonlar Ligi finalinde mücadele etmişti. Bu sezon durum tersine döndü. Zirvedeki takımlar aynı seviyedeyiz. Bazen bu tür maçlarda detaylar belirleyici oluyor. Bu yıl iki İtalyan takımı daha hazır ve formundaydı. Bu bir tesadüf değil, bana kalırsa dengeler değişti.”

Joanna Wolosz, CEV Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz yıl Fenerbahçe Opet’e elendikleri eşleşmeye dair şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için tokat gibiydi. Ders aldık ve bu sezona kesinlikle daha ileri gitmeye odaklanarak başladık. Şampiyonlar Ligi finali bizim hedefimizdi ve bunu açıkça konuştuk.”

Kariyerinin en iyi sezonunu geçirip geçirmediğine dair henüz karar vermediğini vurgulayan Joanna Wolosz, “Zirvede kalmaya ve belli bir seviyenin altına düşmemeye çalışıyorum. Bu çizginin biraz üzerinde birkaç maç oynarsam mutluyum. Topları tüm takımın iyi oynayacağı ve her oyuncunun hücumda rahat hissedeceği şekilde atmaya çalışıyorum. Bu benim en iyi sezonum mu? Şampiyonlar Ligi finalinden sonra söyleyeceğim” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.