‘Kıvılcım’lardan gösteri

Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Topluluğu, ‘İnci Taneleri’nin bugün ekrana gelecek yeni bölümünde bir gösteriyle sahne alacak.

‘Kıvılcım’lardan gösteri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

‘İnci Taneleri’ perşembe akşamları yeni bölümleriyle Kanal D’de yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin bu hafta ekrana gelecek 13’üncü bölümünde bir dans sürprizi de gerçekleşecek. Ayça’nın (Ülkü Hilal Çiftçi) okulunda düzenlenen bahar şenliğinde Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu da nefes kesen bir gösteriyle sahne alacak.

‘Kıvılcım’lardan gösteri

Bugün ekrana gelecek bölümde; Dilber (Hazar Ergüçlü), Azem’e olan kırgınlığını sürdürürken, Yıldız’la (Ümit Beste Kargın) iş kurmaya karar verecek. Ayça’nın kaygıları, Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Piraye’yi (Selma Ergeç) yeniden birbirine yakınlaştıracak.

Türkiye’nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu olan Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Topluluğu, Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografisi, etnik, modern ve dünya dansları ile kurgulanan gösterileri sahneye taşınıyor. ‘İnci Taneleri’ izleyicileri yeni bölümde Kıvılcım’ların kısa bir gösterisine tanık olacak. 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.