DOKTOR HAYAL DUMAN ŞEKER

İP ASKISI ALANINDA YAPTIĞI İŞLEMLERLE GÜNDEM`DE

DOKTOR HAYAL DUMAN ŞEKER
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.04.2023
A+
A-

DR HAYAL DUMAN ŞEKER 
İP ASKISI İLE YİNE GÜNDEMDE
Yer çekimine meydan okuyabilen var mı?
Yaşlanmayı durdurabilen?
30’lu yaşlardan itibaren yüzde hacim kayıpları başlar. Cilt elastikiyeti kaybolur. Yüzde sarkmalar başlar. Dolgular ile hacim kayıpları giderilerek bu sarkmalar bir miktar toparlanabilir ama fazla miktarda yapılan dolgular doğallıktan uzak abartılı görüntüye sahip olur.
Bunun önüne geçmek için ip ile sarkma olan alanlar uygun vektörlerde toparlanarak daha genç bir görünüme kavuşturulabilir.
İp ile Yüz Germe Nasıl Yapılır?
Uygulama alanı sterilize edilir, işlem bölgesi iğne ile uyuşturulur. Böylece işlem esnasında hiçbir şey hissetmezsiniz. Yüzde sarkma olan alanlar işaretlenir ve bu noktalardan içinde ip olan bir kanül ile giriş yapılır, son noktaya ip kendi tutunur ve kanül girdiği yerden geri çekilir. Ayrıca bir noktadan çıkış yapılmaz. Böylece tek bir noktada açıklık olur. Bu aynı zamanda diğer iplerden farklı olarak yüzde çukurluk oluşma riskini en aza indirir. Giriş yeri ertesi gün kaybolur. İşlemden sonra morarma ve ödem olabilir, genelde 1 haftaya kadar geçer. Uygulama için işlem öncesinde belli bir sayı verilmez kullanılacak ip sayısına işlem esnasında karar verilir. Fiyatlandırma da ip sayısına göre değil bölgeye göre yapılır. Böylece hasta ip sayısı ile sınırlandırılmadan ihtiyacı kadar ip kullanılır.
Kimlere İp ile Yüz Germe Yapılabilir?
İp ile yüz germe genç, yaşlı farketmeden  elastikiyet kaybı olan her hastaya yapılabilir.
Uygulamadan Sonra Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Uygulamanın yapıldığı gün işlem bölgesine herhangi bir kozmetik malzeme kullanmamanız gerekir. Masaj yapmanızı önermem. Reçetenizde yazan ilaçları düzenli olarak kullanmanız gerekir. 
Reçete edilen ilaçlar kullanılır hekim kurallarına uyulursa güzel sonuçlar elde edilmekte
İşlemden 15 gün sonra kontrol süreci  morarma ödem ve şişliklikler bünyesel olarak 5-15 gün arası değişmektedir iplerimiz dokuya uyumlu iplerdir lifting etkisi vardır yani germe etkisi işlem yapıldıktan sonra 15-25 gün boyunca germeye devam  eder

Dr. Hayal Duman Şeker kimdir.
1982 Manisa Soma doğumludur
İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup
Yüksek lisansını Fransa Paris Momlüer üniversitesi  medikal estetik cerrahi bölümünde uzmanlık diploması alarak   sektörüne emin adımlar attı.
Dr. Hayal Duman Şeker için artık büyük maceralar başlamıştı.tek hayali estetik ve güzellik sektöründe adından söz ettirmekti.Türkiye de yaptığı atılımlarla ve ilklerle sağlık sektöründe artık bende varım dedi.
Hasta  memnuniyetleri  ve başarılı estetik sonuçları geldikce bunlar sektörel ödellerle taclanacaktı. Ve öylede oldu onlarca ödüle layık görülmüştü.Başarıları artık televizyon proglamlarına taşınmıştı.
Yaptığı işlemlerle gündem olmaya devam ediyordu
Dolgu Botoks 
İp askısı
Kök Hücre tedavisi
Bişektomi
Badem Göz Estetiği
Meme büyütme
Bbl 
Bölgesel Zayıflama 
Mezoterapi
Prp
işlemlerinde artık aranan doktor unvanını almıştı
Sağlık turizminde başarılarıda ardarda gelmeye başlamıştı
Bakırköy ve Kadıköy de tüm hastalarına hizmet vermekte
Başarının tesadüf olmadığını  yaptığı işlemlerle kanıtlamaya da  devam edeceğini dile getirdi
                                                                         Hayatınızı değiştirecek en büyük sanat estetiktir 
                                                                                               Dr. Hayal Duman Şeker 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.