Arda Turan’dan yıldız transfer hamlesi! Görüşmede bulundu

Süper Lig’de ilk kez mücadele edecek olan Eyüpspor’da teknik direktör Arda Turan’ın 35 yaşındaki eski takım arkadaşını transfer etmek istediği iddia edildi. Eflatun-sarılı ekibin yıldız futbolcuyla görüştüğü aktarıldı.

Arda Turan’dan yıldız transfer hamlesi! Görüşmede bulundu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.04.2024
A+
A-

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor’da gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyen İstanbul ekibinin kadrosunu tecrübeli isimlerle güçlendirmek istediği öğrenildi.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’ın bu doğrultuda tecrübeli forveti takımında görmek istediği belirtildi. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Eyüpspor, İspanyol forvet Diego Costa’nın peşine düştü.

Arda Turan’ın 35 yaşındaki eski takım arkadaşı için devreye girdiği belirtildi. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’ın Diego Costa ile transfer görüşmesi gerçekleştirdiği kaydedildi.

35 yaşındaki santrfor Gremio’da bu sezon 9 müsabakada forma şansı buldu. İspanyol golcü bu karşılaşmalarda 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Diego Costa takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Diego Costa’nın Gremio ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2024’te sona erecek. 35 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 1 milyon 600 bin euro.

Barcelona EC altyapısında futbola başlayan Diego Costa daha sonra Braga, Penafiel, Atletico Madrid, Celta Vigo, Albacete, Real Valladolid, Rayo Vallecano, Chelsea, Atletico Mineiro, Wolverhampton ve Botafogo’da oynadı.

Diego Costa, İspanya Milli Takımı’nda 24 müsabakada süre aldı. 35 yaşındaki forvet bu mücadelelerde 10 gol atma başarısı gösterdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.