İş Adamı Fehmi Uluşah Kimdir

İş Adamı Fehmi Uluşah Kimdir
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.03.2024
A+
A-

Fehmi Uluşah ,08.06.1996 doğumluyum. Baba tarafından Malatyalı doğma büyüme istanbulluyum İstanbul da ikamet etmekteyim.
İlkokul eğitimin den sonra orta okulu dışarıdan tamamladım bu süreçte çalışma hayatına başladım Eminönü’nde çıraklıktan başlayarak şube müdürlüğüne kadar gittim ticaretten zevk alıyorum diyebilirim pandemi de işlerim ters gitti ve kapattık ardından bi kaç sene sonra e-ticarete başladım stoksuz olarak e-ticaretle ilgileniyorum aynı zamanda borsa da kısa ve orta vadeli hisselere yatırımlar yapıyorum alt-sat tarzında ek olarak işler de yapıyorum gösterişli hayatımı kazandıklarımı kendim için harcayarak yaşıyorum.

Sosyal medya hesabımdan bazı insanların ne yazıkki haset bakışlarına ve iğrenç yakıştırmalarıyla karşı karşıya kalıyorum aynı zamanda bayan fantezi iç giyim olarak bir marka oluşturmayı düşünüyorum.

2024 yılında ilk etapta online olarak daha sonra kazançlarımıza göre fiziki mağazalar olarak bunu sürdürmeyi planlıyorum bir çok ticari marjinal projelerim var hepsini faaliyete geçirmek için zamanını kolluyorum ve insanlara yardım etmekten hayırlar yapmaktan hoşlanıyorum.

Bekarım ve hayvanları severim bi köpek besliyorum adı Max ve onunla baba oğul gibi bir bağım var aynı zamanda ara ara türbe ziyaretleri de yaptığımı belirtmek istiyorum

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.