A Milli Takım’ın EURO 2024’teki son rakibi belli oldu!

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım’ın EURO 2024’teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.

A Milli Takım’ın EURO 2024’teki son rakibi belli oldu!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.03.2024
A+
A-

2024 Avrupa Şampiyonası’na gidecek son takımları belirleyecek olan Play-Off C yolunda Gürcistan ile Yunanistan, Boris Paichadze Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. 90 dakikalık normal süresi ve 15’er dakikalık iki uzatma dakikasında gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 sona erdi. A Milli Takım’ın EURO 2024’teki son rakibini belirleyecek olan Gürcistan-Yunanistan maçı penaltılara gitti.

Gürcistan penaltı atışlarında Yunanistan’ı 4-2 mağlup ederek EURO 2024’e katılım hakkı kazandı.Türkiye, Almanya’daki Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F Grubu’nda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile mücadele edecek.

GÜRCİSTAN-YUNANİSTAN: 4-2 

TAKVİM BELLİ OLDU

A Milli Takım EURO 24’teki ilk maçını  18 Haziran’da Gürcistan’la oynayacak. Ay-Yıldızlılar 22 Haziran’da Portekiz’le, 26 Haziran’da ise Çekya ile karşı karşıya gelecek. 

EURO 2024’te 4’erli 6 grupta toplam 24 takım mücadele edecek. 6 grubu ilk iki sırada tamamlayan takımlar ve en iyi 4 grup üçüncüsü, adını son 16 turuna yazdıracak.

AVRUPA ŞAMPİYONASI GRUPLARI

A Grubu: Almanya, İskoçya, Macaristan, İsviçre

B Grubu: İspanya, Hırvatistan, İtalya, Arnavutluk

C Grubu: Slovenya, Danimarka, Sırbistan, İngiltere

D Grubu: A yolu play-off galibi , Hollanda, Avusturya, Fransa

E Grubu: Belçika, Slovakya, Romanya, B yolu play-off galibi

F Grubu: TÜRKİYE, Gürcsitan, Portekiz, Çekya

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.