Fenerbahçe’de Michy Batshuayi’den İsmail Kartal cevabı! ‘Oynamak istiyorum’

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Union Saint Gilloise’ya konuk olacak Fenerbahçe’de Michy Batshuayi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’de Michy Batshuayi’den İsmail Kartal cevabı! ‘Oynamak istiyorum’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-

Fenerbahçeli futbolcu Michy Batshuayi, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Union Saint Gilloise ile oynayacakları mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Union Saint Gilloise maçına değinen Michy Batshuayi, “Karmaşık bir maç olacağını düşünüyorum. Hiçbir şekilde rakibi hafife almamalıyız. Teknik, taktik ve fizik anlamında iyi bir takıma karşı oynayacağız” dedi.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'den İsmail Kartal cevabı! 'Oynamak istiyorum'

Belçika’da maça çıkacak olmaktan keyif aldığını belirten Michy Batshuayi, “Benim açımdan büyük mutluluk burada olmak. Ailem yarın maçta olacak. Böyle bir ambiyansta maç oynamak benim için büyük bir keyif olacak. Benim büyüdüğüm yer burası. Beni izleyenlerin önünde iyi bir performans ortaya koymak istiyorum” ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal’ın kendisini Konferans Ligi’nde tercih edip Süper Lig maçlarında rotasyonda tercih etmesine dair soruya Michy Batshuayi, “Hocamızla iyi anlaşıyorum. Bana fazlasıyla güveniyor. Elbette her oyuncu gibi ben de oynamak istiyorum. Oynayarak da gol atmak istiyorum. Hocamız beni ne zaman kullanması gerektiğini iyi biliyor. Netice itibariyle patron o” cevabını verdi.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'den İsmail Kartal cevabı! 'Oynamak istiyorum'

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.