Büyük Birlik Partisi Demre Belediye Başkan Adayı Mehmet Koparıcı

Büyük Birlik Partisi Demre Belediye Başkan Adayı Mehmet Koparıcı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.03.2024
A+
A-

1968 yılında Demre’de doğdum. İlkokulu Yaylakaya İlkokulu’nda tamamladım ve ortaöğrenimimi Kale Lisesi’nde aldım. Genç yaşta çiftçilikle başladığım iş hayatımda, toprakla ve doğayla iç içe büyüdüm. Ancak, 1995 yılında ticaret dünyasına adım atmaya karar verdim ve yeni bir yolculuğa çıktım.

1998 yılında siyasi arenada aktif rol almaya başladım. Parti üst düzey yönetimlerinde görev alarak siyasetin içinde yerimi aldım. 25 yılı aşkın süredir siyasetin içinde bulunmanın getirdiği tecrübelerle, toplum için faydalı projeler geliştirme ve hayata geçirme fırsatı buldum.

Bu süreçte, Demre’ye olan sevgi ve bağlılığımı hiçbir zaman kaybetmedim. Çocukluğumun geçtiği bu topraklara karşı bir sorumluluk hissettim ve şehrimi daha iyi bir yer haline getirmek için elimden geleni yapmaya karar verdim. Bu nedenle, cennet memleketim Demre’ye hizmet ve gönül borcumu ödemek amacıyla belediye başkan adayı oldum.

Demre’nin potansiyelini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, şehrimizin sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda gelişmesi için projeler geliştirmeyi hedefliyorum. Şehrimizin tarihi ve doğal güzelliklerini koruyarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Demre bırakmak için çalışacağım. Halkımızın desteğiyle birlikte, Demre’yi daha ileriye taşıyacak ve hep birlikte daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz.

2024 YILINDA 24 PROJE
1. DEMREMİZİN İMAR SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ 
İmar sorunları nedeni ile yüksek kira bedelleri ödendiğini, daire fiyatlarının ulaşılamaz durumda olduğunu biliyoruz. Uzman ekibimiz bu sorunu adım adım çözeceğiz. 2. DEMREMİZİ TURİZM MERKEZİ YAPACAĞIZ Demremize gelen turistlerin konaklama problemlerini çözerek, Turizm Sokağı projemiz ile Demremizi turizmin merkezi haline getireceğiz.
2. SERA ATIKLARINI GERİ DÖNÜŞTÜRECEĞİZ 
Kuracağımız geri dönüşüm tesisi ile sera atıklarını yakacak ve gübre haline getirerek halkımıza destek olacağız. 4. ÇEVREMİZİ VE GELECEĞİMİZİ KORUYACAĞIZ Çöp geri dönüşüm tesisi projemizi hayata geçirerek, Demremizi gelecek nesillerimize temiz şekilde emanet edeceğiz.
5. SOKAK HAYVANLARI YAŞAM MERKEZİ 
Başıboş sokak hayvanlarımızı sokak hayvanları yaşam merkezinde kontrol altına alarak, hayvanlarımızı
koruyacağız.
6. ALTYAPI SORUNU DEMREDE TARİHE KARIŞACAK
Bazı mahallelerimizde hala altyapı olmadığını görüyoruz. İçme suyunu her hanemizin kapısına getireceğiz.
7. DEMRE SANAYİ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ
Yanlış kararlar ile yapılan yeni sanayi projesini revize ederek, esnaflarımızın mağduriyetini gidereceğiz.
8. SİVRİSİNEK PROBLEMİ SON BULACAK 
Uzman ekibimizle geliştirdiğimiz sistem ile Demremizin sivrisinek sorununa son vereceğiz.
9. MUHTARLARIMIZ İLE SÜREKLİ İSTİŞARE 
Köylerimizin ve mahallelerimizin problemlerini hızlı çözebilmek için muhtarlarımız ile sürekli istişare halinde olacağız ve bu konuda bir birim oluşturacağız.
10. TEKNOLOJİ VE İNOVASYON BİRİMİ
Demreli gençlerimizin girişimlerini desteklemek, teknoloji ve inovasyon alanında önünü açmak için aktif bir birim oluşturacağız.
11. BELEDİYE KREŞİ
Anne ve babalarımızın çocuklarını gönül rahatlığı emanet edebileceği Belediye Kreşi projemiz ile çocuklarımız emin ellerde olacak.
12. KADIN GİRİŞİMCİ DESTEK MERKEZİ 
Kadın girişimcilerimizin eğitim alabileceği, destek programlarına katılabileceği Kadın girişimci destek merkezimizi açacağız.
13. GENÇLERİMİZ BİZE EMANET
Gençlerimizin güvenle sosyalleşebileceği Gençlik Merkezleri kurarak, gençlerimizin kendilerini geliştirebilecekleri olanaklar sağlayacağız.
14. ÖĞRENCİ GELİŞİM VE GÜVEN PROJESİ 
Her okulumuza bir hemşire ve etüt merkezleri kuracağız. Gözünüz arkada kalmadan evlatlarınızı rahatlıkla okula göndereceğiniz bu programı uzman ekibimiz ile hayata geçireceğiz.
15. YAŞLI BAKIM MERKEZİ
Yaşlılarımızın sosyalleşebileceği ve gerekirse hayatlarına devam edebileceği yaşlı bakım merkezimiz ile yaşlılarımıza özen göstereceğiz.
16. DEMRE FESTİVAL ALANI PROJESİ
 Demremizde düzenlenen festivaller için bir alan tahsisi yapılarak hemşehrilerimizin festival zamanında yaşadığı problemlere son vereceğiz ve Demreyi bir festival merkezi haline getireceğiz.
17. GELENEKSEL SPORLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ 
Deve güreşi, yağlı güreş gibi geleneksel sporlarımıza sahip çıkacağız. Demremizde geleneksel sporlarımız için festivaller düzenleyeceğiz.
18. BATI ANTALYA’NIN EN BÜYÜK TARIM FUARI 
Demremizde Batı Antalya’nın En Büyük Tarım Fuarı’nı yaparak, Demremizi tarım merkezi haline getireceğiz.
19. SPORCULARIMIZI YETİŞTİREĞİZ
Demre Spor Kulübü ve Beymelek Spor Kulübü ile yapacağımız çalışmalar ile kendi sporcularımızı yetiştireceğiz.
20. EN KOLAY ULAŞILABİLİR BELEDİYE OLACAĞIZ 
Sorunlarınızı, isteklerinizi ve önerileriniz bizlere iletmeniz için interaktif ve geleneksel yolların tümünü kullanacağız.
21. AFET KOORDİNASYON VE BİLGİ MERKEZİ 
Doğal afetlerde oluşacak zararı en aza indirmek için uzman ekibimiz ile çalışacağız, bir afet koordinasyon ve bilgi merkezi oluşturarak halkımıza hizmet edeceğiz.
22. TOPLU TAŞIMA PROBLEMİ SONA ERECEK 
Toplu taşıma araçlarının sayılarını arttıracağız ve özellikle turizm sezonunda oluşan toplu taşıma sorununa son vereceğiz.
23. DAR GELİRLİ YARDIM MERKEZİ
Dar gelirlilerimize yardım ve sorunlarını çözmek için bir merkez kurarak, takip ve koordinasyonu sağlanacak.
24. TEKNE PARK PROJESİ
Tekne Park Projesi ile belediyemizin oluşturacağı bir tekne parkı ile tekne sahiplerimizin gözü arkada kalmayacak, turizme katkı sağlayacağız.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.