Sultangazi’de silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti

Sultangazi’de silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Yaya olarak olay yerinden kaçan saldırgan, polis tarafından kısa bir süre sonra yakalandı.

Sultangazi’de silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

Olay, saat 16.00 sıralarında Eski Habipler Mahallesi, Lalezar Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokağa aracını park eden H.G., (27) ve araçta bulunan Z.A., (38) arasında alacak verecek meselesinden dolayı tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Z.A., üzerindeki silahı çıkararak, H.G.’ye iki el ateş etti. Z.A., daha sonra araçtan inerek yaya olarak, olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü koltuğundan oturan H.G.’nin öldüğünü belirledi.

Sultangazi'de silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti

Polis ekipleri de olay yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından H.G.’nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Z.A., ise, polisin çalışması sonucu olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Z.A.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.