Arda Güler’de ‘EURO 2024’ endişesi! Real Madrid’den ayrılabilir

Sakatlıklarını atlatmasına rağmen Real Madrid’de istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler’de ‘EURO 2024’ endişesi ortaya çıktı. Genç yeteneğin Real Madrid’den ayrılması gündeme gelebilir. İşte detaylar…

Arda Güler’de ‘EURO 2024’ endişesi! Real Madrid’den ayrılabilir
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.01.2024
A+
A-

Arda Güler, Real Madrid’de aylar süren sakatlıkları atlattıktan sonra forma giymeye başladı; ancak istediği oynama sürelerine ulaşamadı.

İSTEDİĞİ SÜRELERİ ALAMADI

Kral Kupası’nda Arandina karşısında ilk 11’de görev yapan oyuncu, Atletico karşısında Süper Kupa maçında 8 dakika, LaLiga’daki Las Palmas karşılaşmasında ise 9 dakika süre aldı. Sezon bitiminde Avrupa Şampiyonası’nın düzenlenecek olması, Arda’nın durumuna farklı bir boyut kazandırıyor.

Arda Güler'de 'EURO 2024' endişesi! Real Madrid'den ayrılabilir

KİRALIK SEÇENEĞİ

Almanya düzenlenecek olan EURO 2024’te Türkiye Milli Takımı’nın yıldızlarından olması beklenen Arda’nın, İspanyol ekibinde kısıtlı süreler alması, maç ritminden ve formunun zirvesinden uzakta dev turnuvaya katılma ihtimalini doğuruyor.

18 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar düzenli forma giyebileceği bir takıma kiralık gitme seçeneği, bu açıdan da farklı bir opsiyon olarak masada duruyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.