Galatasaray’da Okan Buruk’tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Mauro Icardi’nin sahalara geri dönüş tarihini açıkladı.

Galatasaray’da Okan Buruk’tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

Süper Lig’in 20’nci haftasında Kayserispor’u 2-1 mağlup eden Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

“Mauro Icardi, Trabzonspor maçında oynayacak mı” sorusunu yanıtlayan Okan Buruk “Kadroda olabileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, Arjantinli golcü Icardi için “Mauro Icardi’ye belli bir dinlenme süresi verdik. Çarşamba günü yavaş yavaş antrenmanlara başlayacak. Ayağının ve yüzünün durumuna bakacağız. Verdiğimiz program dahilinde hazırlanıyor. Hafta sonu için durumunu değerlendireceğiz. Trabzonspor maçında kadroda olabileceğini düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

“Davinson Sanchez’in durumu nedir” şeklinde gelen soruya Okan Buruk, “Onun kendi hazırlığı kupadaki Ümraniyespor maçı. O maçta süre verecektik, ondan sonra normal durumuna ulaşacak diye planladık. Sakatlıkların tekrarlamaması için sabırlı davranıyoruz” cevabını verdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.