Galatasaray’da Okan Buruk’tan Kerem Aktürkoğlu’na terapist yaklaşımı! ‘Yine yüzün gülecek’

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, öğrencisi Kerem Aktürkoğlu’na aynen terapisti gibi yaklaştı, “Geçen sene nasıl sana güvenip forma verdiysem yine forma vermeye devam edeceğim. Elbet o vuruşlar ağlarla buluşacak ve yine yüzün gülecek” dedi.

Galatasaray’da Okan Buruk’tan Kerem Aktürkoğlu’na terapist yaklaşımı! ‘Yine yüzün gülecek’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.11.2023
A+
A-

Galatasaray’da huzursuz günler geçiren Kerem Aktürkoğlu’na destek hocasından geldi, Teknik Direktör Okan Buruk, genç oyuncusunu karşısına alarak ona adeta terapisti gibi yaklaştı.

Özellikle Galatasaray’daki görev yerinin değiştirilmesi sonrasında bir takım sıkıntılar yaşayan sarı-kırmızılı futbolcu, A Milli Takımı’nda da bir türlü istediği işleri yapamadı. Sol kanatta oynadığı dönemde 3 gol, 5 asistle formunun zirvesinde yer alan Kerem, Zaha ile Tete’nin oynamasıyla forvet arkasına geçmiş, ancak isteneni ortaya koyamamıştı.

Geçen sezonki görüntüsünden uzak kalan genç futbolcuyla bir toplantı yapan Buruk’un, “Duygusal bir yapıya sahipsin. Geçen sene nasıl sana güvenip forma verdiysem, yine forma vermeye devam edeceğim. Galatasaray ve ülke futbolu için çok değerli birisin. Elbet o vuruşlar ağlarla buluşacak ve yine yüzün gülecek” diyerek futbolcusunu motive ettiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın, Corendon Alanya ile oynanacak karşılaşmada Kerem’i eski bölgesine çekebileceği ifade edildi.

ISRAR EDERSE 30 MİLYON EURO

İtalyan basını, Real Madrid’in 2.5 ay sahalardan uzak kalması beklenen Vinicius Junior’un boşluğunu Galatasaray’a 15 milyon euro ödeyerek Mauro Icardi ile doldurmayı düşündüğünü iddia etti. Ancak Galatasaraylı idareciler hem satmaya kesinlikle sıcak bakmadı hem de rakamı çok düşük buldu.

Sarı-kırmızılıların, yaz döneminde bonservisi için PSG’ye 10 milyon euro verilen Arjantinli golcüyü satılmasını doğru bulmadığı öğrenildi. Cim-Bomlu idarecilerin, yıldız forvetin gitmek için ısrarcı olması halinde ise 30 milyon euronun altındaki bir rakama satılmasını istemediği belirtildi. Teknik Direktör Okan Buruk’un da, 30 yaşındaki forvetin yerinin doldurulmasının çok zor olduğunu düşünüldüğü ve kesinlikle satışına izin vermediği bildirildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.