Kenan Yıldız gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe’nin kapısından döndü

A Milli Futbol Takımı’nın genç oyuncusu Kenan Yıldız’ın Juventus’a transfer olmadan önce Fenerbahçe’nin kapısından döndüğü iddia edildi.

Kenan Yıldız gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe’nin kapısından döndü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.11.2023
A+
A-

Juventus’un ve A Milli Futbol Takımı’nın genç yeteneği Kenan Yıldız, Almanya deplasmanında attığı golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç futbolcunun kariyerine dair çok önemli bir detay ortaya çıktı.

Haber Global’in haberine göre; Bayern Münih’ten ayrıldıktan sonra Kenan Yıldız için Fenerbahçe ve Juventus’un da aralarında bulunduğu 10 kulüp teklif yaptı. Fenerbahçe’nin bu transferde ilerleme kaydeden 3 kulüpten biri olduğu ancak genç futbolcunun tercihini Juventus’tan yana kullandığı aktarıldı.

Kenan Yıldız gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin kapısından döndü

18 yaşındaki hücumcunun sezon başında da Fenerbahçe’nin gündemine geldiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Kenan Yıldız için 10 milyon euroluk teklifte bulunduğu ancak bunun kabul edilmediği kaydedildi. Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri’nin Kenan Yıldız transferine izin vermediği vurgulandı.

Kenan Yıldız bu sezon Juventus’ta 5 maça çıktı ve 36 dakika şans buldu. 18 yaşındaki hücumcunun Juventus’la olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek. Kenan Yıldız’ın güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.