Fırat Kalkanı bölgesinde PKK’ya bir darbe daha

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Fırat Kalkanı bölgesinde PKK’ya bir darbe daha
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.11.2023
A+
A-

Milli Savunma Bakanlığı’ndan terörle mücadeleye ilişkin yeni bir açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Kahraman Komandolarımız, Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi.” denildi.

İKİ BÖLGEDE DAHA OPERASYON

Kandil ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı teröriste yönelik operasyon düzenlendi. Operasyona ilişkin MSB’den açıklama yapıldı.

MSB’den yapılan açıklamada, ‘Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgesinde tespit edilen 10 PKK’lı terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. “Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz.’ denildi.

BİR OPERASYON HABERİ DAHA!

Pençe Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden döşenmiş ve yaklaşık 3 kg plastik patlayıcı ile desteklenmiş EYP düzeneği tespit edilerek imha edildi.

Konuyla ilgili MSB’den yapılan açıklamada, ‘PKK’lı teröristleri teker teker etkisiz hâle getiren Kahraman Mehmetçik, terör örgütünün silah ve mühimmatını da imha etmeyi sürdürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde arama-tarama faaliyetlerine aralıksız devam eden Mehmetçik, teröristler tarafından önceden döşenmiş ve yaklaşık 3 kg plastik patlayıcı ile desteklenmiş EYP düzeneğini tespit ederek imha etti.’ denildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.