Son dakika: MHP lideri Bahçeli’den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika: MHP lideri Bahçeli’den önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.11.2023
A+
A-

İşte Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları: Sizleri hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Bugünkü toplantımızı takip eden vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyorum. Laf değil iş üretiyoruz. İşleyen demirin pas tutmayacağını biliyoruz. Milletimize hizmeti var oluşumuzun özü olarak nitelendiriyoruz. Gönül vermedikçe gönül bulamayacağımızın farkındayız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkemize gönül verdik. Hiç kimseyi öteki görmüyoruz ötekileştirmiyoruz.

85 MİLYONUN TAMAMINA ELİMİZİ UZATIYORUZ

4 Ekim’den 26 Kasım’a kadar 81 ilimizi ve bütün ilçelerimizi istişare toplantılarımızla buluşturmuş olacağız. Partimizin stratejik hedefleri ve mahalli seçimlerle ilgili bakışlarımızın anlatılması, siyasetteki MHP farkını açıkça gözler önüne sermekte. Aziz dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. İşleyen demirin pas tutmayacağını biliyoruz. 85 milyonun tamamına elimizi uzatıyoruz. Her insanımıza yüreğimiz açıyoruz. Hiç kimseyi öteki görmüyoruz, ötekileştirmiyoruz. İnançla da mücadelemizi yapıyoruz.

İMAMOĞLU’NU EVİNE GÖNDERECEĞİZ

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler sürecini dolu dolu geçireceğiz. Hiçbir şeyi şansa bırakmayacağız. Boş zamanlarda İstanbul’a uğrayan büyükşehir belediye başkanını eve göndereceğiz. Zillet ittifakının ayak oyunları sona erecek. Merkezi yönetimle, yerel yönetimler tek ses olacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.