Genç aşkıyla görüntülenen Danilo Zanna’ya Mehmet Ali Erbil’den tepki çeken yorum: Allah’ın İtalyanı

Mehmet Ali Erbil, İtalyan şef Danillo Zanna için yaptığı yorumla yine gündem olmayı başardı. Birçok kişi tarafından sevilen ünlü şefi “Türkiyede ünlü mü kalmadı Allahın İtalyanını bütün reklamlarda oynatıyorsunuz. Ayrıca Türkiyenin tanıtımı için bir şey yaptığı yok” sözleriyle eleştirdi.

Genç aşkıyla görüntülenen Danilo Zanna’ya Mehmet Ali Erbil’den tepki çeken yorum: Allah’ın İtalyanı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.08.2023
A+
A-

9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’le boşandıktan sonra Eda Alkaya ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz gün genç aşkıyla görüntülenen Zanna için, bir magazin sayfasına yorum yapan Mehmet Ali Erbil, “Türkiye’de ünlü mü kalmadı Allah’ın İtalyanı’nı bütün reklamlarda oynatıyorsunuz” sözleriyle herkesi şaşırttı.

YENİ KIZ ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

MasterChef’in her kesim tarafından sevilen şefi Danilo Zanna, yeni kız arkadaşıyla görüntülendi. Eda Alkaya ile görüntülenen ve keyfinin yerinde olduğunu söyleyen Zanna, Mehmet Ali Erbil’in radarına girdi.

“ALLAH’IN İTALYANI”

Mehmet Ali Erbil Danilo Zanna’nın fotoğrafına, “Türkiye’de ünlü mü kalmadı Allah’ın İtalyan’ını bütün reklamlarda oynatıyorsunuz. Ayrıca Türkiye’nin tanıtımı için bir şey yaptığı yok” diyerek eleştiride bulundu. Erbil’in bu yorumu birçok kişinin hoşuna gitmedi. Sosyal medya kullanıcıları ünlü şovmeni yerden yere vurdu.

Zehra Yaşık Editör Haberler.com – Magazin Mehmet Ali Erbil Danilo Zanna Magazin Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.