MHP lideri Bahçeli’den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

MHP lideri Bahçeli’den önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.10.2023
A+
A-

İşte Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

Şu an Gazze’de insanlık dışı bir muameleyle karşı karşıya bırakmılmıştır. Su yok, elektrik yok. Dünya bu olayları seyretmektedir. Haçlı seferinin yeni bir ruhu doğuyor, bu dikkat çekicidir. Lobiler faaliyete geçiyor. Birçok mazlum inim inim inliyor.

Bütün ülkelere devet ediyor ve bu faliyetlerinde önemli ölçüde destek bulmaya başlamıştır. Çünkü herkes gerçeği görmüştür.

Bu arada  uçak dolusu insanı yardımı Mısır üzerinden Gazze’ye ulaştırma başarısını da elde etmiştir. Fedakarca bir gayretin içine girmiştir. MHP olarak sayın Cumhurbaşkanımızın çok yönlü diplomatik faliyetlerini tartışmasız desteklediklerimizi ilan etmek istiyorum. Türkiye’nin etrafında önemli bir çember barış için oluşmaktadır. Dünya’da önemli bir uyanış başlamış olacaktır.

Orda çocuklarımızın defni dahi yapılamıyorum. Türkiye’de hergün bir sıkıntıdan bahsedenler oradakilere için sessiz kalıyor. Bir düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu görmüş olduğunuz İsrail, Filistin, Suriye, Ürdün, Lübnan… Bu bölgede huzurun sağlanabilmesi için ve olayları da göz önüne alarak İsrail’in itrafından bir barış çemberinin oluşması lazım. Benim düşüncem Mısır, Ürdün, Suriye Lübnan ve Filistin dahil olmak üzüre güvenlik ve siyasi birliğin kısa sürede faliyet göstererek Türkiye’nin bir önclük yapmasını arzuluyorum. 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.