Emine Erdoğan’dan AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi ile ilgili paylaşım yaptı. Emine Erdoğan paylaşımında, Türkiye Yüzyılı idealiyle, ülkemizin her alanda kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesi için 22 yıldır çalışan AK Parti’ye ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. dedi.

Emine Erdoğan’dan AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi paylaşımı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.10.2023
A+
A-

Twitter hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, “Türkiye’nin dört bir yanından AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde heyecanımıza, birlik ve beraberliğimize ortak olan tüm gönüldaşlara teşekkür ediyoruz. Türkiye Yüzyılı idealiyle, ülkemizin her alanda kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesi için 22 yıldır çalışan AK Parti’ye ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. ” ifadelerine yer verdi.

Türkiye’nin dört bir yanından AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde heyecanımıza, birlik ve beraberliğimize ortak olan tüm gönüldaşlara teşekkür ediyoruz. #TürkiyeYüzyılı idealiyle, ülkemizin her alanda kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesi için 22 yıldır çalışan AK… pic.twitter.com/eGo1WVyUI6

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) October 7, 2023

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.