Fatih Ürek, 102 milyon TL değerindeki üç katlı villasını satıyor!

Sahne tarzı, şarkıları ve geçirdiği estetik operasyonlarla zaman zaman gündem olan Fatih Ürek şimdi de Bodrum’daki üç katlı lüks villası ile gündem oldu. Yazlığını satışa çıkardığını söyleyen Ürek’in villası için istediği rakam adeta dudak uçuklattı.

Fatih Ürek, 102 milyon TL değerindeki üç katlı villasını satıyor!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.10.2023
A+
A-

TV ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2.Sayfa programının konuğu ünlü şarkıcı Fatih Ürek oldu. Yazları Bodrum’daki villasında geçiren Ürek, yeni bir karar aldı.

Tek kişi olduğu için evin kendisine büyük geldiğini açıklayan ünlü şarkıcı, masrafının da çok olduğundan dolayı satmaya karar verdiğini söyledi.Fatih Ürek, 102 milyon TL değerindeki üç katlı villasını satıyor!

102 MİLYON TL!

Ünlü siyasetçilere komşu olduğunu dile getiren Fatih Ürek lüks villasının net oturum alanının 800 metrekare olduğunu söyledi ve evi için ne kadar istediğini de canlı yayında açıkladı. Ünlü şarkıcı, villası için tamı tamına 102 milyon TL istiyor. Artık çalışmaktan çok yorulduğunu belirten Ürek, para ile ne yapacağını bilmediğini de dile getirdi.Fatih Ürek, 102 milyon TL değerindeki üç katlı villasını satıyor!

8 KİŞİ ÇALIŞTIRIYOR

Yazlığında 8 kişi çalıştıran Ürek, kameralardan 24 saat evini izliyor.

Fatih Ürek, 102 milyon TL değerindeki üç katlı villasını satıyor!

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.